EICMA 2015: Honda a prezentat două concepte interesante

Honda a prezentat la Salonul Moto de la Milano două concepte, construite pe baza popularului CB650F: CB4 și CB Six50, însă producătorul nipon nu a dat publicității nicio informație oficială despre cele două modele.

CB4 este un naked sportiv echipat cu același motor de 649 cmc pe care îl găsim și pe CB650F, dar și CBR650F. Tot de la CB650F pare a fi împrumutat și cadrul, la fel cum furca inversată și etrierele Tokico par a fi aceleași de pe CB600RR. Nota de sportivitate este dată de bascula monobraț, de evacuarea dublă precum și de etrierele și arcul spate vopsite în culoarea roșie. În partea de sus a motocicletei farul circular cu LED face echipă cu ceasul de bord rotund și cu oglinzile, deasemenea rotunde, montate pe capetele ghidonului.

Honda la EICMA 2015

CB Six50 este prezentat ca un scrambler. Deci, așa cum îi stă bine unui scrambler, are jante cu spițe și cauciucuri cramponate. Motorul și cadrul, la fel ca și în cazul confratelui CB4, sunt identice cu cele ale modelului CB650F. Spre deosebire de competitorii din același segment, care folosesc un far rotund, Honda a optat pentru un far pătrat. Ghidonul stil motocross este înalt iar ca și ceas de bord avem un display digital de mărimea unui smartphone. Șaua, vopsită in culoarea roșie, este ingustă și ridicată către coada motocicletei.

Honda la EICMA 2015

Deși deocamdată sunt doar la stadiul de concept, am fi foarte încântați să vedem în viitor aceste două modele pe stradă.

O galerie foto poate fi urmărită mai jos:

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account