Scuter cu trei roti de la Yamaha: Tricity

Dupa ce a prezentat noul scuter cu trei roti la Salonul de la Milano de anul trecut, Yamaha a lansat de curand noul Tricity 2015, primul scuter cu trei roti al producatorului din Iwata, gandit pentru mobilitate urbana. Tricity se diferentiaza de celelalte scutere cu trei roti de pe piata (ca Piaggio MP3 si Peugeot Metropolis) prin gabaritul mai mic, greutatii reduse si agilitatii mai bune, combinate cu o economie de combustibil sporita, plus un pret mai accesibil.

yamaha-tricity-2015-00004

Tricity este propulsat de un motor monocilindric de 125 cmc in patru timpi, racit cu lichid si gandit pentru a oferi cuplu la regimuri joase si o livrare progresiva a puterii la regimuri inalte. Cilindrul a fost realizat cu cele mai avansate tehnologii de la Yamaha, folosind aliaj de aluminiu cu un continut ridicat de siliciu. Nu exista camasa a cilindrului din otel, pistonul lucrand direct in blocul de aluminiu (optimizand distributia caldurii in motor).

Controlul consumului este incredintat sistemului de injectie electronica Yamaha YMJET-FI, putera fiind transmisa la roata spate prin cutie automata CVT (cu variatie continua).

Noul Tricity va fi disponibil in Italia din august 2014, la un pret de numai 3.490 de euro (ne asteptam ca pretul sa fie similar si in Romania).

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account