Ewan McGregor și Charley Boorman văzuți în Ecuador! Pe Harley LiveWire.

Cei doi actori au pornit din Ushuaia, cel mai sudic punct al Americii de Sud, și au fost văzuți acum vreo lună în Ecuador, călare pe ale lor Harley-Davidson LiveWire. Se pare că s-au descurcat de minune până acum.

McGregor și Boorman tot spuneau că au de gând să plece într-o altă tură moto de proporții și au făcut-o, în cele din urmă. Au pornit în urmă cu ceva vreme din Ushuaia, Argentina, călare pe două motociclete Harley-Davidson LiveWire. Dar nu vor merge până în Alaska, cum aveau de gând inițial, ci se vor opri în California, la San Francisco, cu trei luni și jumătate la dispoziție pentru a termina călătoria.

La jumătatea lunii noiembrie, Ewan, Charley și cameramanul lor, Claudio, au fost văzuți în Ecuador, mâncând niște dulciuri de cocos pe marginea drumului, lângă un oraș mic de pe malul mării, Pedernales. Raphael Erhard, fotograf independent și ghid moto pentru Ecuador Freedom Bike Rental, tocmai era în fruntea unui grup de turiști când a văzut trei motocicliști opriți pe marginea drumului.

„Am observat că motocicletele lor erau foarte neobișnuite pentru Ecuador, așa că eram foarte curios. Am oprit grupul, am întors și m-am dus să stau de vorbă cu motocicliștii respectivi. Când colo, erau Ewan, Charley și cameramanul lor, Claudio!”, își amintește Raphael. Întâlnirea a fost complet întâmplătoare, căci nimeni nu știe ruta exactă pe care o vor urma McGregor și Boorman în tura Long Way Up.

„Erau foarte prietenoși și curioși despre ce făceam noi, mai ales Charley. Păreau să se bucure foarte mult de America de Sud, mi-au spus că tocmai petrecuseră noaptea într-o cabană mică pe coastă și mergeau spre Quito atunci când ne-am întâlnit. Păreau foarte relaxați și deschiși”, spune Raphael.

Raphael spune că Charley și Ewan călăreau motocicletele Harley-Davidson LiveWire, în timp ce cameramanul optase pentru o motocicletă normală, pe benzină. „Mi-au spus că sunt foarte mulțumiți de motociclete, că autonomia era undeva între 250 și 250 km, nu mai țin minte exact. Charley a spus că voiau folosească motociclete electrice în această călătorie și, după ce au încercat un model Zero și alte câteva mărci, au ales modelele LiveWire, pe care s-au simțit cel mai bine. Ajunseseră deja destul de departe, deci motocicletele păreau să funcționeze. Și nu am văzut niciun camion de back-up cu generatoare prin preajmă!”

Ewan și Charley mai aveau doar șase săptămâni de călătorie atunci când s-au întâlnit cu Raphael, deci acum sunt undeva prin Mexic.

Urmăriți-l pe Raphael și aventurile sale pe Instagram: raf.productions.photography

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account