Long Way Up: Ewan McGregor și Charley Boorman vor merge pe Harley-Davidson LiveWire

Toate indiciile spun că actorii/aventurieri vor merge pe modelul electric de la Harley-Davidson în următoarea lor tură.

Pentru a face o alegere diferită și pentru a provoca puțin publicul, Ewan McGregor și Charley Boorman au ales pentru noul lor proiect de aventură Long Way Up două exemplare de Harley-Davidson LiveWire. Și nu s-au oprit aici. Ca vehicule de susținere, vor avea două pick-up-uri electrice Rivian. Adică o provocare în planul tehnic și psihologic care va transforma călătoria într-una de descoperire a limitelor preconcepțiilor despre vehiculele electrice.

Detaliile au apărut pe site-ul argentinian Autoblog, care spune că alegerea „verde” făcută de cei doi britanici este sigură.

Harley-Davidson LiveWire este o motocicletă foarte performantă, dar care are o problemă, din punctul de vedere al aventurii: o autonomie de doar 150 km. Asul din mânecă este timpul foarte redus de încărcare: 40-60 de minute pentru încărcare de la 0 la 100%. Pick-up-ul Rivian R1T va avea mai puține probleme din acest punct de vedere, cu o autonomie declarată de 650 km și o încărcare de 50% în jumătate de oră. Problema este că, în America de Sud, eroii noștri nu vor găsi prea multe stații „fast charge”.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account