Designerul Honda Hornet vorbește despre cum va arăta viitorul naked sportiv

Honda Hornet este una dintre motocicletele care s-au bucurat mereu de simpatia publicului. De aceea, fiecare nouă veste despre cum va arăta noua „Hornet” atrage imediat atenția.

A fost suficient ca la EICMA, Honda să prezinte o siluetă sculptată a unei motociclete, într-un spectacol de lumini, iar numele „Hornet” să apară în fundal că au și început speculațiile. Apoi, mai prin iarnă, jurnaliștii japonezi au prezentat o imagine randată a ceea ce cred ei că va fi viitoarea Honda Hornet. Dacă nici în jurnaliștii japonezi nu ai încredere, atunci în cine?

 

Ei bine, de această dată, avem vești pe canalele oficiale ale Honda. Producătorul japonez a dat publicității câteva schițe ale Honda Hornet, care ne indică faptul că aceasta va înțepa foarte, foarte tare. La propriu! Chiar Honda o spune: the sting is in its tail!

Merită să-i dăm cuvântul lui Giovanni Dovis:

Filosofia designului Honda este de a crea lucruri pure și funcționale, fără complicații. Motocicletele trebuie să fie frumoase prin simplitate și să nască emoții. Aceste schițe dezvăluie felul în care conceptul de design al lui Hornet promite agilitate, dinamism dar și o greutate scăzută. Grație proporțiilor, motocicleta este zveltă, codița este foarte ascuțită, iar liniile care o schițează sunt incisive. Aspectul este compact și agresiv, cu accente de agresivitate și zone în care se adună o tensiune ce trebuie eliberată. Astfel, este scos în evidență caracterul sportiv al motocicletei.

Giovanni Dovis, Designer, Honda R&D Europe, Italy

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account