Triumph Motorcycles va avea o echipă de uzină în Mondialul de Motocros

Triumph a anunțat că va concura cu o echipă de uzină în Campionatul Mondial de Motocross, la clasele MX2 și MXGP.

Faptul că britanicii lucrează la motociclete de enduro și de motocross nu mai este de mult timp un secret. În acest proiect au fost cooptați sportivi de mare calibru, precum Ivan Cervantes și Ricky Carmichael.

Iar Ivan Cervantes a câștigat cu destulă lejeritate Baja Esapana Aragon, la categoria Trail, în șaua unui Tiger 900 Rally Pro, demonstrând capacitățile companiei (și) atunci când vine vorba despre curse off-road.

Totuși, este pentru prima dată când demersul competițional al Triumph Motorcycles se bucură de o confirmare oficială. De notat că toate echipele producătorului, inclusiv cele din Moto2 și Supersport vor concura sub umbrela Triumph Racing.

Echipa de motocros va fi condusă de omul de afaceri Thierry Chizat-Suzzoni. În vârstă de 59 de ani, francezul a condus Kawasaki Racing Team Europe, mai întâi alături de Roger Pourcel, apoi pe cont propriu. Experiența sa de manager în motocros este de 17 ani.

Nick Bloor, CEO al Triumph Motorcycles, alături de Thierry Chizat.

Thierry Chizat este printre puținii care pot spune în acest moment ceva despre modelele de motocross de la Triumph:

Motocicleta arată bine, este rapidă pe circuit, iar echipa mea lucrează alături de inginerii din Hinkley pentru a crea un pachet competitiv pentru Campionatul Mondial de Motocross.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account