Iván Cervantes câștigă Baja Aragon la categoria Trail, cu Tiger 900 Rally Pro

Cvintuplu campion mondial la enduro, Iván Cervantes a câștigat ediția 2022 a Baja Espana Aragon. Spaniolul s-a impus la nou creata categorie Trail, în șaua unui Tiger 900 Rally Pro.

Era deja confirmat faptul că Iván Cervantes lucrează alături de Rick Carmichael la dezvoltarea unor motociclete de motocros și de enduro. Așa că, pilotul spaniol a beneficiat de un excelent antrenament pe cei 450 de kilometri de trailuri aragoneze, terminând la peste o oră înaintea pilotului clasat pe locul doi în categorie.

Și nu doar atât: în această cursă care contează ca și etapă în FIM Bajas World Cup, Iván s-a clasat pe locul 12 la general, la doar 33 de minute și 50 de minute de lider, dintr-un total de 75 de concurenți, veniți cu motoarele de Dakar.

Schema grafica special dezvoltată de Triumph se numeste, cum altfel, Baja Aragon.

Schema grafica special dezvoltată de Triumph pentru această competiție se numeste, cum altfel, Baja Aragon.

Categoriile Trail și Maxi-Trail au fost special create de către organizatorii Baja Aragon pentru a atrage motocicletele Adventure, de serie, pentru ca acestea să își demonstreze capacitățile, pe un teren propice.

Să-i dăm cuvântul lui Iván Cervantes: „Am venit la Baja Aragon cu un obiectiv precis, și anume cel de a câștiga noua categorie Trail, cu Tiger 900 Rally Pro. Totuși, o ambiție și mai mare a noastră a fost să ne clasăm cât mai sus în clasamentul general. Oamenii au fost uimiți de ce ritm am reușit să avem cu această motocicletă. Suntem mândri că am făcut o treabă atât de bună și că se vorbește despre noi. Aceasta demonstrează că Triumph aparține lumii curselor off-road și că nu vom pleca prea curând. Am ales această cursă întrucât dorim să venim aici cu motocicleta noastră de enduro și desigur, vrem să avem succes cu acest proiect. Sunt foarte fericit să mă fi întors la Baja Aragon după atâția ani și să câștig categoria cu Triumph!”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account