KTM a testat un prototip de adventure-bike extrem, cu transmisie automată, la Erzberg Rodeo

Mai puțin de patru luni au rămas până când KTM va lansa un adventure-bike extrem, cu transmisie automată.

Momentan, acesta poartă numele de AMT și apare în câteva cadre spectaculoase de pe site-ul KTM. Chiar dacă nu există încă alte informații, din filmare putem extrage câteva concluzii.

Austriecii l-au „însărcinat” pe Johnny Aubert, un rider cunoscut pentru stilul său spectaculos de pilotaj, dar și pentru rezultatele obținute în cursele de enduro, motocross și rally-raid, cu o participare la Iron Road Prologue, la Erzberg Rodeo. Francezul nu s-a dezmințit și a reușit să claseze prototipul pe locul șapte, în clasa motocicletelor cu doi cilindri.

Din punct de vedere al designului, motocicleta este ceva cu totul nou, emanând însă același vibe „KTMistic”. Ce se poate observa în mod clar este lipsa manetei de ambreiaj, ceea ce înseamnă o transmisie automată sau semi-automată. Totodată, asemănător cu tramsisia DCT de la Honda, se pot observa două butoane, iar pe unul dintre ele se poate citi în mod clar „Down”.

Așadar, după Honda Africa Twin și, se pare, noul BMW R1300GS, și KTM pregătește un adventure-bike cu transmisie automată. Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, motocicleta va veni în trei versiuni, S, pentru șosea, R, dual sport dar și Rally.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account