Poliția din Londra doboară din mers doi hoți de scutere [VIDEO]

După cum vă povesteam zilele trecute, furturile de motociclete au devenit o problemă majoră în Marea Britanie și mulți motocicliști au format grupuri de protest care cer autorităților o abordare mai dură.

Merton Police stolen moped_1

Ei bine, se pare că insistențele lor au fost auzite, căci, acum câteva zile, un echipaj de poliție care se afla în urmărirea a doi suspecți călare pe un scuter (respectivii se pare că furaseră scuterul respectiv) a decis să-i oprească lovindu-i ușor și doborându-i. Aceștia s-au ridicat imediat și au rupt-o la fugă pe jos.

https://www.youtube.com/watch?v=h069SoTjbYU

Deși manevra ar putea să parcă ca una care se impune de la sine, în Europa occidentală este una discutabilă. Nu este exclus ca un suspect de infracțiune să fie rănit destul de grav printr-o asemenea manevră și apoi acesta să dea în judecată statul și să obțină despăgubiri. În multe zone, urmărirea în sine a suspecților care nu opresc (cu mașina, motocicleta, autobuzul etc.) este considerată discutabilă, pentru că o astfel de urmărire riscă viața și sănătatea nu numai a celui urmărit, ci și a cetățenilor care se află în calea sa.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account