Yamaha a anunțat un nou „sport pack” pentru modelul YZF-R125

Cea mai mică dintre modele sportive Yamaha poate acum beneficia de un look mai sportiv.

Mai multe componente din catalogul Genuine Accessories au fost reunite în acest pachet, care, chiar dacă nu o va face neapărat mai rapidă, îi va accentua look-ul racing. Și, mai important pentru unii, își va dovedi utilitatea la un track day și nu numai.

Vorbim aici despe parbrizul fumuriu care este mai aerodinamic, dar și despre sliderele din carbon, care nu doar că au un aspect de wingleturi dar vor proteja carenele, în eventualitatea nedorită a unui contact cu asfaltul.

Un tank pad cu aspect de carbon este mereu bine venit din punct de vedere al aspectului, dar se poate dovedi și util pentru a proteja rezervorul  de zgârieturi. Suportul de număr este mult mai „aerisit” și mai agresiv ca formă, iar semnalizatoarele fumurii și stickerele pentru jante completează look-ul racing al modelului care îți face cunoștință cu supersportivele Yamaha.

Yamaha YZF-R125 folosește sistemul Variable Valve Actuation (VVA) pentru a extrage un maxim de cuplu într-o categorie de cilindree pentru care puterea maximă este restricționată legal la aproximativ 15 cai sau un raport putere/greutate la maxim 0.1 kw pe kilogram. Cadrul tip Deltabox, bascula din aluminiu, furca upside-down de 41 mm , roțile ușoare sau caucicul spate cu o lățime de 140 mm fac din această motocicletă una cât se poate de serioasă, atât ca performanțe cât și ca aspect, fiind, unul din modelele cele mai căutate de cei care fac primii pași în motociclism.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account