Custom Yamaha R6: Nesfanta creatie

Poate vi-l mai amintiti pe amicul nostru Sorin, mare amator de customizari extreme, din articolul in care v-am prezentat un CBR600RR venit parca direct din flacarile iadului. Iata si cealalta creatie a lui Sorin, o Yamaha R6 intitulata sugestiv „Devil’s Whores”.

[wzslider]

foto: Daniel Neagu

Un om mai dus la biserica ar putea presupune ca sufletul creatorului acestui custom apartine fortelor intunericului, caci ce fel de om ar zamisli o asa motocicleta?

Vehiculul fortelor raului pe care il vedeti in aceste imagini si-a inceput viata ca o Yamaha R6 cat se poate de normala, acum 10 ani. Dupa forjele si aventurile de rigoare prin care trece orice supersportiva de-a lungul vietii, a incaput pe mana lui Sorin Glovaschi, un bucatar pasionat de customizari extreme. Acesta a petrecut urmatorii doi ani (da, ati citit bine, doi ani!) lucrand la acest proiect, prima sa creatie de gen.

DSC_0124

Modificarile nu au fost doar de ordin estetic, ci au schimbat semnificativ geometria motocicletei, aceasta devenind o unealta numai buna pentru cursele de drag-racing. Bascula a primit un kit de alungire. Astfel, cu ampatamentul mai lung si o bascula pe masura, plecarile in forta de pe loc devin floare la ureche, caci tendinta de ridicare pe o roata este mult diminuata si eventualele derapaje se controleaza mai bine. Suspensia spate a fost coborata cu un kit Lust Racing, iar amortizorul spate este unul Arnott, pneumatic, pentru un efect low-rider. Astfel, motocicleta este lunga si joasa, pentru un maxim de stabilitate la drum si de agresivitate vizuala. Aceasta este completata si de „cuiele” montate pe carene si pe axele rotilor, manetele de frana si de ambreiaj „blade”, mansoanele cromate cu capete ascutite Eddie Trottas Thunder Design si, mai ales, de desenele realizate cu aerograful, cu o tema cat se poate de… draceasca.

DSC_0166

Sorin a adaugat si o camera de luat vederi care filmeaza in spate, ecranul aferent fiind montat pe ghidon. Asta fara indoiala pentru a vedea fetele inmarmurite ale oamenilor pe langa care trece, plus crucile evlavioase si scuipatul in san in cazul persoanelor mai in etate.

Suportul de numar si stopul cu semnalizatoare incluse sunt si ele custom si, ca inca o dotare tehnica, exista si un vitezometru cuplat cu indicator de treapta fara fir de la Sport Vue.

DSC_0237

Acum plecam spre o biserica sa dam cateva acatiste, ca ne simtim cam necurati dupa ce am admirat atata acest vehicul din lumea de dincolo.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account