Șoc în padocul MotoGP: patronul echipei Forward Racing arestat pentru corupție

Șeful echipei Forward Racing, Giovanni Cuzari, a fost arestat în Elveția.

cuzari-2015

Vești proaste pentru echipa Forward Racing și mai ales pentru patronul echipei, Giovanni Cuzari, om de afaceri italian cu domiciliul în Elveția, arestat ieri de poliția elvețiană, acuzat fiind de corupție și evaziune fiscală.

Se pare că Giovanni Cuzari l-ar fi corupt pe Libero Galli, directorul Fiscului din cantonul Ticino, pentru a obține un tratament preferențial pentru societățile sale, ascunzând în același timp unele venituri de Fiscul din Ticino (și de cel italian) prin sponsorizări fictive de evenimente sportive.

Pe lângă echipa Forward Racing, Cuzari este și proprietarul companiei elvețiene Media Action din Agno, o agenție de publicitate. Și secretara sa personală a fost pusă sub acuzare, dar este cercetată în stare de libertate.

Avocații care îl apără pe investitorul italian au declarat că unul dintre cele două capete de acuzare a fost deja retras și celălalt ar urma să fie clarificat în 48 de ore, clientul lor fiind complet nevinovat.

Nu se știe încă ce consecințe vor avea aceste evenimente asupra viitorului echipei Forward Racing, care anul acesta îi care ca piloți pe Stefan Bradl și pe Loris Baz în MotoGP și pe Simone Corsi și Lorenzo Baldassarri în Moto2.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account