Șoc: Suzuki se retrage din MotoGP la finalul anului 2022!

Vestea nu este confirmată oficial încă, dar există zvonuri credibile că Suzuki ar putea părăsi din nou mondialul la finalul acestui sezon.

Conform specialiștilor de la therace.com, Suzuki se pregătește pentru încă o plecare din MotoGP, după cea din 2012. Echipa a cucerit titlul mondial în 2020 cu Joan Mir și actualmente se bate constant în top 5. Dacă este adevărat, Joan Mir și Alex Rins vor fi nevoiți să-și găsească loc în altă echipă pentru anul viitor.

Știrea este cu atât mai plauzibilă cu cât producătorul japonez pare să aibă probleme financiare de ceva timp și nu pare să fi ajuns la un acord cu vreun sponsor mare, cum au făcut-o multe dintre echipele de uzină din MotoGP. Gama de motociclete de stradă Suzuki stagnează de ceva vreme, modelele noi apar rar și, atunci când apar, sunt doar versiuni puțin actualizate ale celor deja existente.

Deocamdată, știrea nu a fost confirmată sau infirmată nici de piloți, nici de Livio Suppo, care a devenit conducătorul proiectului la finalul anului trecut, înlocuindu-l pe Davide Brivio.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account