Honda RCV213-S va costa aproape 150.000 de euro in Japonia

Producatorul japonez a comunicat pretul de pe piata autohtona pentru hyperbike-ul derivat din prototipul de MotoGP RC213V cu motor V4 de 1.000 cmc.

2015-Honda-RC213V-S-prototype-03

Honda RC213V-S

Au aparut in final vesti noi despre Honda RC213V-S, varianta stradala a prototipului de MotoGP produs de HRC si prezentat anul trecut la Salonul EICMA de la Milano. Desi colosul nipon a prezentat modelul in Italia, nu a dezvaluit prea multe date despre proiect, nici macar specificatiile tehnice nefiind pana acum comunicate oficial.

Prezentat ca un „prototip de MotoGP cu faruri, semnalizatoare si oglinzi”, RC213V-S a facut multa valva, dar tocmai aceasta aura de mister cu care cei de la Honda au inconjurat modelul ne faceau sa credem ca e posibil ca japonezii sa nu aiba de fapt intentia sa comercializeze modelul pentru publicul larg, fiind mai degraba un artificiu menit sa stranga publicitate. Existau si cateva zvonuri referitoare la pret, unele ajungand la numere cu 6 cifre.

Speculatiile referitoare la pret se pot incheia chiar acum, caci, conform celor de la Asphalt&Rubber, cotidianul japonez The Asashi Shimbun a publicat pretul de vanzare in Japonia al noii Honda RC213V-S 2015 – 20 de milioane de yeni, care, la cursul actual, echivaleaza cu putin peste 145.000 de euro. Nu e tocmai ce am putea numi ieftin, dar este mai putin decat spuneau unele dintre zvonurile de acum o luna-doua. Pretul eventual pentru Europa si America de Nord ar trebui asadar sa fie aproximativ echivalent cu aceasta valoare.

Inca nu se stie cand va ajunge modelul in Europa, dar daca va tenteaza, acum macar stiti cat trebuie sa puneti deoparte ca sa aveti o motocicleta dezvoltata de Marc Marquez, Casey Stoner si Dani Pedrosa.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account