Parbrizul Samsung Smart permite vizualizarea ecranului telefonului în mers [VIDEO]

Parbrizul Samsung Smart permite vizualizarea ecranului telefonului în mers [VIDEO]

Compania Samsung a dezvoltat un „Parbriz Smart” pentru motociclete, care se conectează la telefon pentru a-l anunța pe rider în timp real cine îl sună sau îi trimite mesaje.

Clipul promoțional spune că este „primul parbriz care se conectează cu smartphone-ul tău, astfel încât poți ține ambele mâini pe ghidon. Poți vedea cine îți trimite mesaje sau e-mail-uri și poți primi multe alte notificări. De acum, ca să-ți verifici smartphone-ul în timp ce mergi pe motocicletă, nu ai nevoie să te uiți în altă direcție decât în față.”

Chestia e că nouă, unora, nu ni se pare cea mai bună idee să te uiți la telefon în timp ce mergi pe motocicletă, chiar dacă ecranul telefonului este transpus direct pe pabriz. Și din felul în care este formulat textul clipului promoțional, rezultă că oamenii de la Samsung își imaginează că mai toată lumea butonează telefonul în timp ce merge pe motocicletă, așa că respectivii au nevoie de această găselniță că să țină mâinile pe ghidon și privirea înainte în timp ce verifică telefonul. Or, noi nu știm pe nimeni care face așa.

Voi ce părere aveți? E o invenție utilă?

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account