O iarnă mai plăcută cu produsele specifice de la Motoboom

Vă povesteam zilele trecute despre cât de frumos trece iarna atunci când te dai cu snowmobilul, iar acum analizăm alte produse tocmai bune pentru iarnă de la Motoboom.

Când te dai cu snowmobilul (sau cu motocicleta de enduro prin zăpadă, cu cuie în pneuri, sau chiar cu un ATV, eventual unul cu șenile), e bine să fii echipat pentru condiții de iarnă. În general, echipamentul moto normal nu face față în aceste condiții. Producătorul elvețian Scott Sports are o gamă foarte cuprinzătoare de echipamente pentru iarnă, numai bune pentru ture în aer liber la ghidonul unui snowmobil, unui ATV sau al unei motociclete de enduro.

Ochelari pentru snowmobil Scott Tyrant Snow Cross

Din gama Scott, importată de Motoboom, spicuim elemente precum ochelarii Goggle Tyrant Snow Cross, concepuți special pentru snowmobile, cu un sistem RAM Air, ce permite reglaje personalizate pentru aerisire și sistem NoSweat 3.2, care previne transpirația. Foarte utile sunt și mănușile Scott Comp Pro, orientate spre utilizarea sportivă, oferite acum la 59 de euro (preț redus de la 69 de euro), cizmele SMB X-TRAX, cu talpă aderentă pe gheață, complet impermeabile, sau jacheta Shell Pro, ventilată și rezistentă la intemperii.

Cizme Scott SMB X-Trax

Unele dintre cele mai frumoase și mai aventuroase zile de iarnă le-am petrecut acum mulți ani în șaua unui ATV Can-Am cu motor de 650 cmc, prevăzut cu un set de șenile. Echipat astfel, ATV-ul devine imbatabil pe cărările înzăpezite din pădurile de la munte. Motoboom comercializează foarte multe tipuri de șenile pentru ATV-uri, pornind de la modelul de bază Camso R4S, destinat ATV-urilor cu motoare de până la 600 cmc și vândut la 3.190 de euro (setul de 4 bucăți), până la modelul BRP Can-AM Apache 360 (unele dintre cele mai performante modele de șenile disponibile pe piață), vândute la prețul promoțional de 4.990 de euro (setul de patru bucăți).

ATV BRP echipat cu șenilele Apache 360.

Cei care au de gând să-și folosească ATV-ul în scopuri mai utiltare, Motoboom are și lame de zăpadă destinate montării pe ATV-uri, elemente care transformă ATV-urile în utilaje de deszăpezit ideale, având în vedere gabaritul lor redus, combinat cu capacitatea de trecere și cu tracțiunea foarte bună. Spre exemplu, sistemul Storm 60 are o lamă de zăpadă de 60 de inci (1.500 mm) plus kitul necesar instalării pe orice tip de ATV sau side-by-side echipat cu troliu. Sistemul asigură o deszăpezire foarte eficientă datorită peretelui lateral care împiedică împrăștierea zăpezii din interiorul lamei. Sistemul este facil de manevrat, putând fi ridicat și coborât cu ajutorul troliului de pe ATV. Costă 370 de euro și este disponibil în două culori: negru și roșu.

Lama de zăpadă Storm 60.

Motocicliștii care și-au băgat utilajele la iernat trebuie să știe că bateria motocicletei care stă pe loc mult timp va avea de suferit. Pentru o viață cât mai lungă a bateriei, este important ca aceasta să fie încărcată pe redresor în perioada de staționare a motocicletei. Astfel, bateria va fi în stare optimă la începutul sezonului și riderul va economisi banii necesari cumpărării unei baterii noi. Motoboom este importatorul oficial al mărcii TecMate, unul dintre liderii mondiali ai pieței de redresoare specializate pentru motociclete (și nu numai).

Redresor Tecmate Optimate 2.

Gama TecMate pornește de la produsul de bază Optimate 2, foarte ușor de folosit și recomandat pentru orice baterie de 12V plumb-acid, cu o capacitate între 3 și 96 Ah. Modelul asigură un curent de 800 mA la o tensiune de 12V, fiind ideal pentru vehiculele care nu sunt folosite în fiecare zi. Acesta poate prelungi durata de viață a bateriei până la opt ani și costă 55 de euro la Motoboom.

Redresor Tecmate Optimate 6 Ampmatic.

La capătul celălalt al spectrului, modelul Optimate 6 Ampmatic are un microprocesor Ampmatic pentru întreținerea, diagnoza, desulfatarea și încărcarea bateriilor. Este recomandat pentru bateriile de 12V medii și mari, între 3 și 240 Ah. Optimate 6 asigură un curent de 5.000 mA la tensiunea de 12V, optimizează puterea bateriei și prelungește durata de viață a acesteia cu până la 400%. Poate recupera inclusiv bateriile foarte slabe, de 0,5V. Optimate 6 Ampmatic este disponibil la Motoboom, la prețul de 112 euro.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account