[VIDEO] Honda CMX500 Rebel: mică, simplă și distractivă

Anul trecut pe vremea asta ne dădeam cu Honda CMX500 Rebel pentru emisiunea MotorVlogTV de la TVR2. Ne-a impresionat prin facilitatea cu care se controlează și prin șarmul său simplu, cu un ușor aer retro. În plus, costă doar 6.290 de euro la Honda România, ceea ce o face să nu aibă concurent în domeniul cruiserelor.

Dar Honda Rebel probabil nu este chiar ceea ce îți îmaginezi atunci când te gândești la un cruiser. E mai degrabă o motocicletă de începători, simplă, fiabilă, facilă și destul de distractivă, îmbrăcată în haine de cruiser. În plus, se poate conduce cu categoria de permis A2. Iată ce a ieșit după ce am dat făcut câțiva kilometri în șaua lui Rebel:

Dacă vreți să fiți la curent cu ce se întâmplă în motociclismul autohton și internațional, să vedeți cu ce ne mai dăm și ce mai punem la cale, urmăriți-ne pe canalul de YouTube MotorVlogTV și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Twitter. S-auzim de bine!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account