CF Moto joacă X și 0 cu Papio, o mini motocicletă neo-retro

Cei de la CF Moto sunt deciși să rămână în mod constant în lumina reflectoarelor.

De această dată, compania chineză aflată în bune relații de colaborare cu KTM a prezentat o mini-motocicletă neo-retro, pe care a botezat-o Papio X0-01.

Inspirat de Honda MSX 125 Grom, Papio X0-01 are totuși o puternică personalitate proprie, grație look-ului tipic anilor ’80. Un carenaj frontal „butucănos” și două faruri rotunde, care în pas cu vremurile actuale primesc tehnologie LED. O găselniță pe cât de interesantă pe atât de atractivă vizual, caracterele „X” și „O” se găsesc integrate în acest far, aspectul lor evocând caracterele care se găsesc pe butoanele  consolelor retro pentru jocuri video.

În rest, micuța motocicletă este una destul de „basic” – termen pe care îl folosim pentru a evoca un limbaj de programare în vogă tot în anii ’80, cu un motor monocilindric cu o putere sub 10 cai și un bord simplu. Dar, ținând cont de greutatea de doar 114 kilograme, șaua joasă, de 760 mm și roțile de 12 inch, Papio X0 poate fi o soluție distractivă pentru deplasarea în oraș pentru cei care își doresc ceva diferit.

Rezervorul are o capacitate de 7 litri, iar prețul de vânzare pentru China este de doar 1430 de euro, așa că o eventuală comercializare în Europa poate face din această mini-motocicletă o ofertă atractivă, chiar și cu toate adaosurile necesare operațiunilor de omologare și import.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account