Honda Grom primește un kit grafic deosebit de la Troy Lee Designs

Honda MSX 125 Grom era oricum o motocicletă trăznită.

Asta, mai degrabă ca aspect, întrucât micuța motocicletă are toate datele pentru cei care doresc să se deplaseze prin oraș într-un stil… pur și simplu diferit. Dar, cât se poate de eficient și pe deasupra de distractiv!

Motorul de 125 răcit cu aer respectă normele Euro 5 și este extrem de frugal: are nevoie de doar 1.5 litri pentru a te purta 100 de kilometri prin oraș și nu numai. Grom vine cu bord LCD, frâne cu ABS, far și stop LED, jante de aluminiu cu cinci spițe și o furcă inversată de 31 de mm.

De acord, trebuie să ai o anumită personalitate pentru a te afișa cu Grom în trafic, dar asta face parte din farmecul poveștii. Iar pentru cei care sunt dispuși să meargă până la cap, ei bine, acum există asta: un kit grafic creat de Troy Lee Designs, la cererea Yoshimura, după cel al unei Yamaha R7, care a alergat în Moto America, la Laguna Seca.

Destul de complicat, dar cui îi pasa? Mai ales că, la fel ca și acel R7 cu care Yoshimura s-a întors la cursele din America, schema grafica de pe partea stângă a motocicletei, diferă complet de cea de pe partea dreaptă. Sau invers, dacă doriți. Ideea este Hitoshi Takano, unul dintre artiștii grafici ai TLD a petrecut șase săptămâni mascând și vopsind cele două părți ale motocicletei de concurs.

Desigur, nici evacuarea dublă de la Yoshimura nu e de ici de colo...

Desigur, nici evacuarea dublă de la Yoshimura nu e de ici de colo…

Așa că, dacă tot s-a depus atât de mult efort, ar fi fost păcat ca acest kit grafic să rămână legat de o singură motocicletă. A rezultat un set compus din 19 decaluri, din material tip „air release” – previne formarea bulelor de aer, care se vinde pentru doar 150 de dolari și este Made in the USA.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account