Custom: Honda CB750 Nighthawk Zombie Apocalypse

Iata doua motociclete custom cu o poveste deosebita, realizate de americanii de la Classified Moto. Motocicletele sunt destinate unui client inedit: personajul Daryl Dixon al serialului TV „The Walking Dead”, interpretat de actorul Norman Reedus.

[wzslider]

Totul a inceput anul trecut, cand actorul californian Norman Reedus a apelat la Classified Moto pentru a-i construi un custom plecand de la Yamaha XV920 din 1982. Entuziasmat de treaba pe care au facut-o specialistii din Richmond, Virginia, Norman a prezentat echipa lui Scott M. Gimple, producatorul serialului TV „The Walking Dead”, in care Norman joaca rolul lui Daryl Dixon.

In scurt timp, producatorul Scott decide ca este nevoie sa se realizeze o motocicleta custom post-apocaliptica pentru serial, care va trebui realizata in doua exemplare identice, din motive de logistica a cinematografiei. Proiectul ia nastere sub numele Zombie Apocalypse si este realizat plecand de la doau Honda CB750 Nighthawk din 1992, carora li s-au adaugat diverse componente, mai ales la nivelul ciclisticii, de la Yamaha YZF-R6.

09-zombie-apocalypse-classified-moto

Tot trenul fata, incepand cu furca, provine de la supersportiva din Iwata, inclusiv roata si cele doua discuri de frana de 310 mm, in timp ce in spate roata a ramas cea de 17 a motocicletei Honda, cu frana cu tambur de 180 mm. Trenul spate primeste totusi doua amortizoare Progressive Suspensions, iar pneurile folosite sunt cramponate – Kenda Big Block. Rezervorul este o replica a celui de pe Yamaha XS650 si aripa fata este scurta si inaltata, ca de supermoto.

Evacuarea este cea 4 in 2 a modelului de serie, dar tobele au fost eliminate si iesirile modificate artizanal. Admisia foloseste colectoare de admisie din aluminiu, acoperite de plasa, realizate de Seth Ingham de la Sleeper Designs, care a facut si plasa care acopera evacuarile.

05-zombie-apocalypse-classified-moto

Roy Bard, din Richmond, s-a ocupat de imbracamintea din piele a seilor, aceasta fiind crestata ad-hoc. Bateria este una Shorai, cu litiu, iar pornirea se face doar la pedala. Motocicleta este dotata si cu un suport pentru arbaleta, indispensabila pentru a ucide niste zombie!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account