Custom: Yamaha VMax INFRARED

Yamaha sarbatoreste 30 de ani de la lansarea primului V-Max, motocicleta care a inventat practic segmentul power cruiser, prin o alta creatie din seria Yard Built, denumita Infrared.

[wzslider]

Pentru acest proiect, Yamaha a colaborat cu nemtii de la JvB-moto, renumiti in tara lor de bastina pentru creatiile lor exceptionale.

Jens vom Brauck, creierul JvB-moto, din Koln, este un mare fan al power cruiser-ului din Iwata, spunand ca VMax este modelul care i-a aprins pasiunea pentru motociclism pe cand avea 15 ani, in 1985. Desi motocicleta nu era disponibila pe piata germana din cauza puterii foarte mari pe atunci, de 140 CP. In acele vremuri, motocicletele de strada erau limitate la 100 CP in Germania.

2015_YAM_YBVMAXINFRARED_EU_CUSTOM_STA_003

JvB-moto a transformat VMax intr-o combinatie foarte inspirata intre dragster si cafe racer. Designul incorporeaza si elemente tipice motocicletei lansate acum 30 de ani.

VMax Infrared abunda de elemente din fibra de carbon, precum carcasa farului incorporat in furca, aripa fata si capacul rezervorului. Semighidoanele sunt elementul cheie pentru aerul de cafe racer. Turometrul este unul tipic dragsterelor americane, fiind realizat de Autometer.

2015_YAM_YBVMAXINFRARED_EU_CUSTOM_ACT_003

Prizele de aer de aluminiu provin de fapt de la primul V-Max din anii ´80, fiind special modificate si adaptate de JvB.

Sistemul de evacuare este si el modificat, avand un colector 4 in 1 si o toba Termignoni. Schema coloristica a fost inspirata de cea a echipei de GP Yamaha din 1985. Toate piesele de carbon si de aluminiu de pe motocicleta (si nu sunt putine) au fost realizate manual de JvB-moto.

2015_YAM_YBVMAXINFRARED_EU_CUSTOM_DET_001

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account