Ducati prezintă MIG-RR, primul mountain-bike electric din Borgo Panigale

Ducati a anunțat începerea livrărilor modelului MIG-RR, o bicicletă electrică cu pedalare asistată, prezentată pentru prima dată la EICMA 2018, acum două luni.

Mountain-bike-ul cu pedalare asistată electric Ducati MIG-RR poate fi comandat direct de pe site-ul www.ducati.com sau din rețeaua de dealeri europeni Ducati începând de astăzi.

MIG-RR este un mountain-bike electric premium, de înaltă performanță, gândit pentru enduro. Realizat de Ducati în colaborare cu specialiștii Thok Ebikes, are o cursă a suspensiei de 170 mm pe față și 160 mm pe spate. Componentele sunt de top: motor Shimano Steps E8000, cu baterie de 504 Wh. Suspensia este produsă de Kashima, frânele cu disc sunt Shimano și roțile Mavic (29” pe față și 27,5” pe spate). Ghidonul este Renthal din fibră de carbon și schema coloristică a fost realizată împreună cu D-Perf, compania celebrului Aldo Drudi (cel care le decorează căștile multor piloți de top, printre care și Valentino Rossi).

Prețul bicicletei nu este tocmai la îndemâna oricărui ciclist pasionat, la 6.250 de euro bucata.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account