Fiul lui Che Guevara organizeaza turul Cubei pe motociclete Harley-Davidson

Mezinul lui Ernesto ¨Che¨ Guevara, celebrul revolutionar sudamerican, si el numit Ernesto, a infiintat o firma care ofera ture pe motocicleta in Cuba, tara in care tatal sau este considerat un erou national datorita rolului sau in Revolutia din Cuba din anii ´50.

ernesto-guevara-pan-head-620x557

Numele ales pentru companie este La Poderosa Tours, derivat din porecla pe care i-o daduse faimosul luptator comunist motocicletei sale Norton Model 18 de 500 cmc din 1939, pe care a folosit-o pentru a face un tur al Americii de Sud in 1952. Aceasta calatorie a fost povestita de Che in jurnalul Latinoamericana, apoi a fost convertita si intr-un film artistic in 2004 – ¨Diarios de motocicleta¨, regizat de Walter Salles.

La Poderosa Tours ofera doua variante de itinerariu pentru a vizita Cuba, ambele urmand a fi explorate in saua unor motociclete Harley-Davidson (in poza de mai sus apare Ernesto Guevara in saua motocicletei sale H-D Pan Head din 1949). Ambele variante includ cazari la hoteluri de cinci stele, vizite la Santa Clara si la fosta locuinta a lui Che Guevara din Havana si chiar si o dupa-amiaza petrecuta inotand cu delfinii. Turul de sase zile este oferit la preturi incepand de la 3.000 de dolari, iar varianta mai lunga, de noua zile, poate ajunge la 5.800 de dolari, in functie de optiunile alese pentru cazare.

Exista deja un site si o pagina de facebook pentru La Poderosa Tours, unde se pot obtine mai multe detalii despre activitatea firmei. Pe site, Ernesto Guevara declara: ¨Vom face din calatoria dumneavoastra o experienta unica, un jurnal de amintiri de neuitat. Vom avea grija personal de toate detaliile in timpul calatoriei.¨

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account