Parteneriatul dintre Dainese și Momodesign dă roade: a apărut o nouă generație de căști FGTR.

Nu ne vom arunca la expresii pretențioase de tipul „un icon urban”, dar, dacă te deplasezi pe două roți, cu siguranță ai văzut cel puțin o cască Momodesign prin oraș. Inspirată în continuare din căștile piloților de elicoptere, aceasta cască tip jet a evoluat din toate punctele de vedere.

Gama de căști Momodesign a fost complet reproiectată, beneficiind de o restilizare care îi sporește elementele distinctive. Culorile și grafica exclusivă sunt acum ingrediente ale unui nou amestec de stil, calitate, siguranță și confort.

Cultura Dainese, centrată pe inovare și siguranță se întâlnește cu designul iconic al Momodesign, efectul fiind o transformare completă a gamei. Obiectivul comun celor două companii este cel de a răspândi designul și calitatatea italiană în întreaga lume, susținând provocările mobilității urbane de astăzi și de mâine.

Noile căștile FGTR EVO și FGTR CLASSIC au certificarea E2206, grație expertizei Grupului Dainese.

FGTR EVO, versiunea premium a gamei FGTR, este casca cu design 100% italian. Are marginile de pe profilul carcasei și vizierei cusute manual și este disponibilă cu în trei dimensiuni de carcasă disponibile.  Se păstrează forma rotunjită și logo-ul „T”.

Vizorul, caracterizat prin două suporturi din fibră de carbon cu finisaj mat, a fost revizuit, la fel ca și mecanismul său, complet reproiectat pentru a face înlocuirea mai ușoară. Pernițele pentru obraji sunt și mai ergonomice, permițând folosirea de diverși ochelari.

Cusăturile contrastante albe și clicheți din metal lustruit imprimă căștii un aspect foarte elegant.Ea rămâne însă și un model versatil, datorita vizierei de soare integrate.

Noua gamă EVO vine cu o paletă de culori rafinată, cu texturi metalice pentru linia Mono și o grafică sobrăpentru linia Hip. Căștile FGTR EVO au interiorul detașabil și lavabil, pregătit pentru sisteme de comunicare, materialul beneficiind de tratament DrySpeed.​

Modelul Classic păstrează aceleași caracteristici tehnice ca și modelul Evo, cu excepția vizierei de solare. Cusăturile sunt de aceeași culoare cu materialul care căptușește profilul căștii, iar mecanismele de închidere sunt negre. Există trei versiuni de culoare pentru casca Momodesign FGTR Classic: Mono, Candy și Flip, ultimle două propunând jocuri de nuanțe și contraste îndrăznețe, care evocă modelele clasice ale mărcii.

Articol susținut de importatorul mărcii Dainese în România, Dual Motors.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account