Iată cum se prezintă noul Indian Sport Chief!

De această dată, cel mai vechi producător de motociclete de peste Ocean a combinat look-ul pur american cu un pachet de componente de înaltă performanță.

Sport Chief este cea mai agresivă iterație a cruiserului Chief, o motocicletă care s-a bucurat de succes în întreaga lume. Actuala gama Chief este alcătuită din modelele Dark Horse, Bobber Dark Horse și Super Chief Limited, cărora li se alătură acest model ale cărui intenții sunt cât se poate de transparente.

Motocicleta este dotată cu o furcă inversată KYB și amortizoare tip piggyback de la Fox, care permit obținerea unui unghi de înclinare de 29.5 grade, iar pachetul de frânare este unul cât se poate de performant: două discuri pe față și etriere Brembo semi-flotante montate radial, cu patru pistonașe.

Cei de la Indian spun că această motocicletă pur și simplu „cere” să fie folosită mai agresiv, oferind riderului toată încrederea și siguranța pentru a se bucura de experiența cruiser la un nou nivel.

Carenajul care acoperă farul și zona jugului furcii e o soluție ce combină sportivitatea cu caracterul tradițional, iar jugul triplu prelucrat prin mașinare este prevăzut cu înălțătoare de 6 inch. Astfel poziția de pilotaj este și comodă și potrivită pentru ambițiile sportive ale acestui Chief.

O șa despre care putem spune fără a exagera că este de-a dreptul sculptată pare cât se poate de pregătită să îl țină pe pilot bine plantat pe motor.

La fel ca și pe celelalte modele Indian Chief, ecranul TFT de patru inch este deghizat într-un ceas analog, prezintă variate interfețe, navigație „turn by turn”, conectivitate smartphone și poate fi accesat de pe ghidon.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account