Indian prezintă un FTR Custom, dezvoltat în colaborare cu Sebastien Loeb

Doar două exemplare vor fi produse pentru modelul FTR Custom dezvoltat de Indian în colaborare cu Sebastien Loeb și constructorul francez Tank Machine.

„Cariera mea ar fi arătat atât de diferit dacă aș fi avut ocazia potrivită în lumea curselor de motociclete înainte de a trecere la patru roți”, spune pilotul care a câștigat de nouă ori consecutiv Campionatul Mondial de Raliuri.

Din 2022, Sebastian Loeb este ambasador Indian Motorcycle și se bucură de un Indian FTR R Carbon. Această motocicletă i-a plăcut atât de mult, încât Loeb încât cei de la Indian l-au rugat să își imagineze acel FTR perfect pentru el.

„FTR Loeb” este momentan doar un design, care va fi adus la viață de către Tank Machine în lunile următoare. Mai mult, motocicleta va fi oferită ca și premiu, prin tragere la sorți, tuturor celor care testează un Indian FTR. Campania este valabilă pentru o serie de țări din Europa, dar din păcate România nu se află pe listă. Punctul culminant al acesteia va avea loc în iunie, la Wheels and Waves, când motocicleta va fi oferită fericitului câștigător. Sperăm ca pentru viitoarele proiecte similare să fie implicată și țara noastră.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account