Marc Marquez a zburat în Qatar pentru a-și face vaccinul împotriva Covid-19

Marc Marquez este cât se poate de activ, după ce a primit, zilele trecute, avizul medicilor pentru a putea începe antrenamentele. Astăzi a zburat în Qatar pentru a-și face vaccinul oferit de statul arab tuturor celor care lucrează în Motomondial.

Marc Marquez a făcut zilele trecute primele tururi pe pistă. Ce-i drept, pe o pistă în miniatură, la Circuitul Alcarras, pe minimoto. Campionul din Cervera arată cât se poate de agil și de dezinvolt. Sigur, la viteze și cu forțe care nici măcar nu se apropie de cele de la clasa regină a Motomondialului.

S-a speculat mult pe marginea revenirii lui Marc Marquez, ipoteza principală fiind cea în care spaniolul ar urma să sară peste prima sau peste ambele etape din Qatar, pentru că nu ar avea când să-și refacă forța și agilitatea suficient încât să controleze bine o motocicletă de aproape 300 CP.

Ce este cert, însă, este că Marc a ajuns astăzi în Qatar, unde va petrece 24 de ore în carantină, la hotel, apoi i se va face vaccinul pus la dispoziție de statul qatarez pentru toată comunitatea MotoGP. Brațul fracturat pe 19 iulie 2020 este, în sfârșit, vindecat, așa că acum Marc se concentrează pe recăpătarea tonusului muscular.

Săptămâna viitoare, probabil, va face un test cu o motocicletă stradală (probabil o Honda CBR1000RR-R, apoi va hotărî cum să procedeze mai departe. Va reveni oricum în Qatar, pentru că va trebui să-și facă rapelul vaccinului, undeva între prima și a doua etapă.

În funcție de cum va merge testul cu motocicleta de stradă (la Jerez, probabil), Marc va decide ce se va întâmpla mai departe. Ipotezele sunt foarte multe: cea mai vehiculată spune că va rata prima etapă, pentru a reveni în a doua.

E clar că multiplul campion mondial abia aștepta să revină la ghidonul unei motociclete, căci, imediat ce a primit unda verde de la medici, a luat acel pitbike Bucci și a început să dea ture pe circuitul Alcarras.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account