Motul organizează o expoziție online de motociclete custom

Lunile decembrie și ianuarie vor fi foarte antrenante pentru pasionații de motociclete custom, fie ei artizani sau doar admiratori. Motul organizează expoziția online Custom Bikes Showtime, cu premii interesante pentru cei mai apreciați customizatori autohtoni.

Caballo de Hierro, proiectul Bandisca Motorcycles, este un Suzuki SV650 modificat în stil Endurance și unul dintre primele proiecte încărcate pe Custom Bikes Showtime by Motul

Custom Bikes Showtime este platforma online dezvoltată de Motul unde poți să înscrii motocicleta custom pe care ai creat-o într-o expoziție/competiție cu premii. Evident, există niște condiții. Adică nu poți înscrie un proiect abia început sau un proiect copiat sau „factory custom” (modificat din fabrică). Creația trebuie să fie originală și completă în proporție de cel puțin 70% ca să poată fi admisă în concurs.

Înscrierea se face foarte simplu, înregistrându-te pe site și încărcând poze cu proiectul tău, plus o descriere a procesului de creație. Trebuie să încarci neapărat și poze din timpul procesului de customizare, nu doar cu motocicleta completă. Vizitatorii pot vota proiectele preferate, votul lor contând în proporție de 30% în clasamentul final. Fiecare utilizator înscris pe site poate vota maximum trei motociclete preferate, dar nu pot vota una de mai multe ori. O pondere de 70% va avea votul juriului, format din customizatorul cu experiență Tony Babczyk (membru fondator Knallpott), „al nostru” Marius Băcilă și echipa Motul Romania.

The City Scrambler, de la Burnout Customs, la origine un Suzuki DR650. Detalii aici.

Premiile sunt foarte tentante: premiul I este un dulap cu scule Hazet HZ179N-7, custom-made, premiul II o cască Shoei EX-Zero customizată de un artist român și premiul III un „goodie-bag” Motul. Expoziția online a început pe 7 decembrie și votarea se încheie pe 31 ianuarie 2021, cei trei câștigători fiind anunțați pe pagina de Facebook Motul România.

În cele două zile de la deschiderea expoziției, deja s-au înscris opt proiecte, unul mai interesant decât celălalt.

Așadar, artizani români ai custom-ului, scena e a voastră! Uimiți-ne cu creațiile voastre, ca să avem ce vota!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account