Mol
Mol
Mol

Pur american: ediţie specială Jack Daniel’s pentru Indian Chieftrain

Pentru a doua oară, două legendare branduri americane îşi dau mâna. Este vorba despre Indian Motorcycles şi Jack Daniel’s, adică prima companie producătoare de motociclete înfiinţată în America şi prima distilerie înregistrată în State.

2

O colaborare atât de exclusivistă face ca doar 100 de exmplare să fie produse, Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chieftrain distingându-se prin mai multe caracteristici. Astfel, designul a căzut în sarcina celor de la Klock Werks Kustom, South Dakota, fiecare motocicletă urmând a fi vopsită manual, într-o nuanţă care evocă procesul de maturare prin care trece “esenţa” conţinută de o sticlă de Jack Daniel’s. Mai multe “etichete” de Jack Daniel’s dar şi logo-uri customizate îşi găsesc locul pe acest Indian, vorbim despre scăriţe pilot şi pasager(ă), gentuţă de piele şi consolă de aluminiu de pe rezervor, capac filtru de aer, pentru a menţiona doar câteva.

[wzslider]

Merită spus că fiecare proprietar va primi împreună cu motocicleta un steag al Statelor Unite ale Americii, confecţionat din lemn provenind de la butoaiele Jack Daniel’s, pe care se va găsi numele său, numărul motocicletei şi seria de şasiu. Indian Chieftrain vine cu roata faţă de 19 inch cu  zece spiţe şi mai multe dotări care-i vor satisface pe amatorii de touring de înaltă clasă: farurile cu LED, parbriz reglabil electric, dar  şi un sistem audio cu o putere de 200W, pe lângă sistemul de infotainment Indian. Preţul de plecare pentru această bijuterie este de 34.999 de dolari, iar livrarea se va face de abia în luna august.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account