Mol
Mol
Mol

Lumină optimizată pe timp de noapte pentru Kawasaki Ninja H2 SX

Kawasaki Ninja H2 SX SE

Echiparea de top SE a nou lansatului Kawasaki Ninja H2 SX beneficiază de aportul diodelor LED pentru optimizarea iluminării pe timp de noapte, în special când motocicleta este înclinată.

Inginerii din Țara Soarelui Răsare nu s-au limitat la adaptarea propulsorului supraalimentat și a cadrului pentru a dezvolta sport tourerul Ninja H2 SX, ci au analizat în detaliu toate aspectele ce țin de confort și siguranța riderului în turele lungi. Unul dintre detaliile care le-a atras atenția niponilor a fost distribuția conului de lumină în situațiile în care motocicleta este înclinată pe viraj.

Pentru a obține rezultate cât mai bune, aceștia au adoptat o pereche de blocuri optice suplimentare montate pe carene, cu trei diode LED pe fiecare parte a motocicletei. Acestea sunt montate astfel încât se aprind succesiv pentru a ilumina maxim la trei praguri de înclinare – 10, 20 și 30 de grade, acționarea lor fiind comandată de sistemul giroscopic instalat pe motocicletă. Practic, acesta va asigura și eficiența iluminării, dincolo de datele pe care le procesează pentru sistemele ABS și Controlul Tracțiunii. În plus, pentru a proteja ceilalți participanți la trafic, același sistem stinge blocul optic de pe exteriorul motocicletei când aceasta este înclinată.

Ninja H2 SX are doua nivele de echipare: cea de bază, SX și cea de top, SE. SX-ul vine doar pe negru, iar varianta SE aduce după sine culorile tradiționale Ninja. Ca tehnologie, SE-ul beneficiază de sistemul inteligent ABS de la Kawasaki – KIBS, controlul tracțiunii, pilot automat și Launch Control. Ca nivel superior, SX-ul beneficiază (în plus față de cele de mai sus) de un carenaj mai lat, un parbriz mai înalt, quick shifter și display TFT.

18zx1002b_cg_corner_lamp

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account