Riderul prevăzător face revizia motocicletei pe timp de iarnă. La Moto Hub.

Se spune că omul înțelept își face vara sanie și iarna car. Și motociclistul înțelept face revizia motocicletei pe timp de iarnă. Ceea ce se potrivește la fix cu oferta prietenilor noștri de la service-ul Moto Hub din București.

De ce e mai bine să faci revizia iarna? Sunt mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că primăvara toate service-urile se aglomerează serios, când o mulțime de bikeri vor să-și pună la punct motocicletele înainte de a începe sezonul. Asta înseamnă că suni azi și te programează peste o săptămână-două. Timp în care te uiți cu jind la vremea însorită și la motocicliștii care se bucură de ea, căci și-au făcut revizia din timp.

În al doilea rând, ideal pentru motor este să schimbi uleiul la începutul iernii. Dacă lași motocicleta să se „odihnească” peste iarnă cu uleiul uzat în motor, propulsorul va fi atacat pe interior de compușii acizi care apar în uleiul vechi. Cu un ulei proaspăt, nu mai ai această problemă.

În plus, odată cu schimbările climei din ultimii ani, nu știi niciodată când începe sezonul. Dacă ai motocicleta pregătită și vremea e bună în ianuarie, poți să te bucuri de mersul pe două roți, liniștit fiind că toate consumabilele sunt noi.

Așadar, dacă vreți să fiți prevăzători, Moto Hub are o oferă interesantă pentru voi. Având în vedere că a venit frigul și mulți rideri au agățat casca în cui și au parcat motocicleta pe termen nedeterminat, oamenii de la Moto Hub vă preiau motocicleta de unde o țineți și v-o returnează după revizie. În felul acesta, rezolvați întreținerea motocicletei în timpul în care oricum nu o folosiți, apoi veți fi gata de drum, oricând ar începe sezonul.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account