Rossi pozitiv din nou la Covid-19! Yamaha îl pregătește pe Gerloff

Mai multe surse relatează că ultimul test de Covid-19 făcut de Valentino Rossi a ieșit din nou pozitiv. Este posibil ca ultimele două teste, care i-au permis participarea în cursa de la Valencia weekendul trecut, să fi fost fals negative.

Valentino a ratat etapa dublă de la Aragon din octombrie după ce a fost confirmat cu coronavirus între etapa de la Le Mans și prima etapă de la Aragon. Marțea trecută, Doctorul ieșea din nou pozitiv în urma unui test, apoi un test negativ făcut joi i-a dat undă verde să pornească spre Valencia, unde a făcut încă un test PCR, care a ieșit din nou negativ, ceea ce i-a permis lui Rossi să participe la Marele Premiu al Europei weekendul trecut, începând însă cu ziua de sâmbătă. Asta după ce vineri fusese înlocuit de debutantul Garett Gerloff, pilotul american în vârstă de 25 de ani venit din Mondialul de Superbike, unde a luat un podium pentru echipa GRT Yamaha.

Dar cursa lui Rossi s-a încheiat prematur, după doar cinci tururi, din cauza unei probleme de ordin tehnic. Dar acum este sub semnul întrebării și participarea la a doua etapă de la Valencia, după ce Rossi a avut încă un test pozitiv marți. Vale va mai face încă un test, ca să vadă dacă poate participa la Marele Premiu al Valenciei în acest weekend. Dacă Doctorul iese pozitiv din nou, ar putea să rateze întregul final de sezon.

Yamaha l-a sunat deja pe Garett Gerloff și texanul este pregătit să-i ia din nou locul lui Rossi, dacă va fi nevoie.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account