Motociclist prins de radarul fix cu 198 km/h în Italia

În localitatea Bra, în provincia italiană Cuneo, un motociclist a fost prins de camera fixă cu radar la o viteză nu tocmai sănătoasă.

autovelox

Riderul, aflat la ghidonul unui Kawasaki, a trecut prin dreptul camerei cu viteza de 198 km/h într-o zonă în care limita legală era de 70 km/h. Evident, camera l-a pozat, apoi motociclistul în vârstă de 25 de ani a fost convocat la poliție.

Pedeapsa a fost una destul de dură, care, dacă ar fi aplicată și la noi, poate ar mai potoli setea de viteză a multor șoferi și motocicliști de pe plaiurile mioritice. Motociclistului i s-a suspendat permisul pentru un an și va trebui să plătească o amendă de aproape 1.000 de euro, la care nu se va aplica reducerea pentru plata rapidă. În plus, când va primi din nou permisul, riderul va pleca din start cu 10 puncte pierdute, astfel încât, pentru un timp, îi va fi foarte ușor să-l piardă din nou dacă va încălca legea.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account