Spion: Triumph Scrambler 1200 este aproape de lansare

Pe măsură ce segmentul clasicelor moderne se dezvoltă în industria moto, tot mai mulți constructori vin cu soluții inovative și un design clasic în încercarea de a cuceri sufletele pasionaților. Cel mai recent exemplar surprins în teste este Triumph Scrambler 1200, o motocicletă extrem de arătoasă (chiar și în pozele spion) și cu un important pachet tehnologic.

Spre deosebire de precedentul Triumph Scrambler, modelul aflat în teste se remarcă prin câteva elemente extrem de importante pentru noi: un update al motorului la cilindreea de 1200 cc (putem traduce asta printr-o creștere consistentă a puterii și cuplului), o roată față de 21 de inci și suspensii total noi – furcă față upside down Showa și două amortizoare Ohlins pentru bascula spate, dovedind orientarea motocicletei spre Scrambler-ul extrem de potent în off-road.

Dincolo de toate acestea, ne așteptăm la ABS în standard, moduri de pilotaj (poate cu una sau doua setări de off-road), control al tracțiunii decuplabil, far cu LED și câteva alte detalii de design specifice Triumph. Am remarcat frânele Brembo care întăresc argumentul unui update consistent al motorului, dar și cursa amortizoarelor, foarte apropiată de dimensiunile întâlnite pe motociclete Adventure. O altă noutate pentru Triumph sunt jantele spițate, într-o configurație ce permite utilizarea de anvelope tubeless, dar și protecțiile pentru manșoane, cu un aspect Adventure.

Având în vedere calendarul evenimentelor moto, ne așteptăm ca insularii să prezinte Triumph Scrambler 1200 undeva în toamnă, la Intermot sau EICMA, pentru a ajunge în reprezentanțe la începutul anului 2019. Dar nu ne-ar suprinde să avem noul Scrambler mai devreme în fața ochilor, având în vedere puternica ofensivă Triumph.

via Motorcyclenews

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account