Yamaha lansează Ténéré Spirit Experience 2023

Yamaha Ténéré aduce împreună fanii disciplinelor enduro și rally raid dar și pe pasionații de adventure touring așa cum poate nici o altă motocicletă nu a reușit să o facă până acum.

Mărturie stau performanțele lui Alessandro Botturi care a câștigat Tunisia Desert Challenge și ale cunoscutului Pol Tarrès, care a ajuns la Erzberg Rodeo mai departe decât orice alt pilot cu o motocicletă cu doi cilindri.Era și normal ca proprietarii Yamaha Ténéré să fie atrași de lumea curselor off-road. Cu siguranță, fiecare dintre ei s-a visat pilot, măcar odată sau poate chiar a întreprins ceva în acest sens.

Yamaha a intuit „foamea” de aventură a clienților care se orientează spre Ténéré și le-a pregătit o experiență imersivă, in forma Ténéré Spirit Experience.Astfel, cei care doresc să folosească la maximum potențialul propriei Yamaha Ténéré pot să participe alături de Yamaha World Rally Team la câteva dintre cele mai faimoase curse de Rally Raid.

Mai exact, 20 de clienți Yamaha vor fi transportați cu tot cu motocicletă la un concurs de Rally Raid pe care tot ei îl pot alege, unde se vor da pe același traseu sau pe o rută paralelă cu acesta. Pentru mulți rideri pasionați aceasta va fi experiența vieții sau chiar debutul unei cariere de pilot.

Ténéré Spirit Experience este un eveniment desfășurat sub conducerea experimentatului  Marc Bourgeois, campion de enduro și manager Dakar Racing Team.

Ténéré Spirit Experience este un pachet complet care acoperă practic totul, de la zbor, transportul motocicletei, pregătirea acesteia, inclusiv în funcție de cursa aleasă sau pregătirea pe partea de abilități de pilotaj și de navigație a celor care doresc să fie piloți. Norocoșii beneficiari ai acestei initiative Yamaha vor fi colegi de bivuac cu piloții  Ténéré World Raid Team,  Alessandro Botturi și Pol Tarrès.

Iată și „terenul de joacă” al Ténéré Spirit Experience: patru dintre cele mai faimoase evenimente Rally Raid, începând cu Morocco Desert Challenge în aprilie, competițieurmată de Hellas Rally în mai. După pauza de vară, Ténéré Spirit Experience continuă cu Transanatolia în septembrie și se încheie cu Tunisia Desert Challenge în octombrie.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account