Zero Motorcycles a lansat modelul Black Forest, primul model adventure integral electric

Constructorul american Zero Motorcycles aduce electrificarea într-un segment suprinzător, cel al motocicletelor adventure. Cu o autonomie aproximativă de 260 kilometri în mediul urban și 125 kilometri la viteze de autostradă, modelul Black Forest trezește sentimente contradictorii în riderii dornici de aventură.

Dincolo de o poziționare extrem de agresivă, Black Forest oferă motocicliștilor și un pachet de autonomie extinsă, cu posibilitatea creșterii autonomiei la 330 kilometri în urban și 160 kilometri contra unei sume de aproximativ 3.500 de euro. Și pentru că nu doar autonomia este relevantă în cazul unui motociclete electrice, Zero Motorcycles a pregătit și o opțiune de fast charging în valoare de 2.700 euro, ce permite alimentarea bateriilor cu suficient curent pentru a acoperi 150 kilometri în doar o oră. Aici intervine inovația, întrucât acest sistem presupune conectarea motocicletei la două prize de încărcare simultan.

DSR Black Forest cântărește puțin peste 200 kilograme și pune la roată 70 CP și 150 Nm, iar prețul de pornire (echivalat din lire sterline) începe de la 21.500 euro, la care se mai pot adăuga opțiunea de fast charging sau autonomia extinsă (cele două opțiuni nu pot fi bifate simultan). Oficialii companiei americane susțin că acest model este dedicat pieței europene și este adaptat cerințelor motocicliștilor de pe Bătrânul Continent pentru touring.

Pe scurt, o motocicletă adventure integral electrică ar costa între 21.500 și 25.000 de euro. Aceasta va fi disponibilă la dealerii Zero Motorcycles începând cu luna aprilie, iar comenzile sunt deja deschise.

via MotorCycleNews

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account