Super Soco lansează două noi modele electrice entry level

Super Soco este o companie fondată în 2015, în Shanghai, China, promovată la nivel internațional de către grupul australian Vmoto.

Focalizată pe producția de mopede, scutere și motociclete electrice, compania este în plin avânt la nivel mondial. Super Soco a început în 2019 o colaborare cu Ducati, scuterul electric CUx Special Edition Ducati devenind vehiculul folosit pentru deplasarea prin paddock de către Andrea Dovizioso și Danilo Petrucci.

Super Soco a câștigat un avânt rapid pe piața europeană. În 2021, Supersoco CPX devinecel mai vândut scuter electric în Marea Britanie, compania bucurându-se de nu mai puțin de o treime din piața vehiculelor electrice cu două roți din această țară.

Super Soco TC, echivalentul unei motociclete cu motor termic de 125 cmc, cu un design retro, în stil cafe-racer, a devenit cea mai populară motocicletă electrică în Franța, în 2020. Și tot în acest an, Jorge Lorenzo a devenit brand ambasador. O evoluție impresionantă așadar, pentru un brand care este prezent și în România.

TC Wanderer și TS Hunter sunt două noi modele, evoluții ale celor anterioare, având ca destinație deplasările mai scurte, prin oraș.

TS Hunter are un aspect agresiv, subliniat de aripile laterale și vine cu un motor de 3300W, un cuplu de 180 Nm și o viteză maximă de 45 km/h. Un soi de streetfighter, perfect silențios, ca orice model Super Soco.

TC Wanderer, cu al său look de cafe racer, este o versiune îmbunătățită a lui Super Soco, având o caroserie mai robustă și o poziție în șa optimizată. Performanțele sunt aceleși cu cele ale colegei de line up, ambele motociclete beneficiind de lumini LED dinamice, controler cu o putere de intrare cu 16% mai mare, sistem de frânare combinată și anvelope mai late.

Bateriile Li-Ion sunt portabile, se pot încărca acasă la o priză normală, pentru un cost insignifiant, într-un timp declarat de 3.5 ore și oferă o autonomie de aproximativ 50 de kilometri. Aceasta se poate dubla prin instalarea unei a a doua baterii. Ambele modele se pot conduce cu un permis de categoria B sau AM.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account