Lorenzo si Marquez sunt apti pentru Sachsenring

Controalele medicale efectuate dupa cursa de la Assen au confirmat ca perioadele de convalescenta ale celor doi piloti spanioli continua perfect normal si ca ambii vor fi prezenti pe pista pe 14 iulie, la Marele Premiu al Germaniei.

marquez_mir_original

Jorge Lorenzo a trecut printr-o verificare medicala ieri la Hospital General de Catalunya. „Efortul fizic din cursa din Olanda nu a cauzat complicatii,” a explicat dr. Teresa Sola, dupa examinarea campionului en-titre.

Lorenzo va fi prezent cu siguranta pe grila la Sachsenring pentru a opta cursa a sezonului si va fi intr-o faza avansata a reabilitarii.

Dupa cursa de sambata trecuta de la Assen, Marc Marquez a fost examinat de dr. Mir, la Barcelona, pentru evaluarea starii celor doua fracturi, de la degetul mic de la mana dreapta si de la degetul mare de la piciorul drept. Vestile sunt bune pentru debutantul de la Repsol Honda, caci fracturile, care nu l-au impiedicat sa alerge si sa obtina un podium in cursa de sambata, se vindeca in ritm normal. In plus, ceea ce se credea dupa cursa a fi sindromul tunelului carpian se pare ca era pur si simplu o consecinta a fortarii pe franare in timpul cursei.

Pe blogul sau de pe site-ul Repsol Honda, Marquez a comentat: „Din fericire, leziunile nu au fost grave si cursa de la Assen a fost una deosebita. Fracturile de la degetele de la mana si de la picior vor fi o simpla amintire la Sachsenring, unde de abia astept sa iau startul!”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account