Marquez domina in antrenamentele libere din Qatar

Motomondialul a inceput, in sfarsit. La clasa regina au trecut deja primele doua sesiuni de antrenamente libere, iar Marc Marquez pare hotarat sa-si arate muschii inca de la inceput. Campionul catalan a obtinut cel mai bun timp in ambele sesiuni.

MotoGP Tests in Qatar - Day Two

Riderii echipei de uzina Honda au dominat ostilitatile in primele doua sesiuni de antrenamente libere, dar mai multi piloti au declarat deja ca asta nu inseamna mare lucru, caci destui rideri nu au tras la timp, ci au incercat diverse setari pentru cursa. Chiar si asa, Marc Marquez a fost cel mai rapid in ambele sesiuni.

Pilotii echipei de uzina Ducati, Dovizioso si Iannone au inceput mai usurel, cu al saptelea, respectiv al zecelea timp, dar au tras ceva mai tare in FP2, „Il Dovi”, cum ii zic italienii, fiind al treilea cel mai rapid in aceasta sesiune, imediat dupa pilotii Repsol Honda. Iannone a fost al cincilea, imediat in spatele lui Cal Crutchlow, cel mai rapid dintre pilotii echipelor satelit. Britanicul a spus insa ca nu se imbata cu apa rece: primele sesiuni de free practice ale sezonului nu inseamna nimic.

Aleix Espargaro (Suzuki) a impresionat in FP1, obtinand al treilea timp, dar a fost al 11-lea in FP2. La finalul celei de a doua sesiuni de antrenamente libere, nu mai putin de 17 piloti erau despartiti de o singura secunda.

Marco Melandri continua sa aiba probleme in saua monopostului Aprilia, italianul fiind in mod constant in coada plutonului ca timpi pe pista. In plus, Melandri a si cazut in FP2, probabil incercand sa forteze pentru a-si imbunatati timpul.

Iata lista cu timpi din FP2:

fp2-qatar-motogp

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account