Nicky Hayden ar putea trece in Superbike anul viitor

Conform unor apropiati ai campionului mondial de MotoGP din 2006, americanul, actualmente in echipa de uzina Ducati din MotoGP, alaturi de Andrea Dovizioso, evalueaza zilele acestea niste oferte pentru un loc intr-o echipa de Superbike sezonul viitor.

nicky-hayden-ducati-motogp-2013-1

Popularul Kentucky Kid se apropie de finalul ultimului sau an de contract cu Ducati (prelungit anul trecut pana la finalul sezonului acesta) si este singurul pilot dintre cei sase ai echipelor de uzina care nu are contract pentru anul viitor, motiv pentru care viitorul sau in cadrul echipei din Borgo Panigale a fost subiectul speculatiilor inca de la inceputul acestui sezon.

In acest moment, britanicul Cal Crutchlow se pare ca ar fi candidatul principal pentru locul ocupat de Hayden in echipa, dar chiar daca aceste negocieri nu s-ar finaliza cu recrutarea englezului, se pare ca Ducati va termina oricum contractul cu pilotul american, aducand alt pilot.

Hayden ar vrea sa ramana in MotoGP, dar la 32 de ani (pe care ii implineste la sfarsitul acestei luni) si cu cei cinci ani petrecuti la Ducati mereu in umbra coechipierilor (si cu rezultate sub asteptari), sperantele de a gasi un loc bun printre putinele care mai sunt disponibile sunt destul de slabe.

Desigur, aceasta situatie nu a trecut neobservata in lumea mondialului de Superbike si se pare ca mai multe propuneri de la echipe din campionatul derivatelor de serie au ajuns pe masa americanului, printre care si una chiar de la Ducati. Si se pare ca ideea de a trece in WSBK i se pare din ce in ca mai atragatoare lui Hayden, incantat de potentialul de a deveni primul pilot din istorie care castiga titlul mondial in MotoGP si in Superbike. Zilele acestea Hayden evalueaza ofertele si discuta optiunile disponibile cu managerul sau.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account