Tissot marchează finalul sezonului 2018 de MotoGP cu o colecție spectaculoasă de ceasuri

Încă un sezon plin de adrenalină s-a încheiat, dar fanii rămân cu mai mult decât doar cu amintirile încă unui an în care s-au doborât recorduri. Noua și spectaculoasa colecție de ceasuri de la Tissot, Official Timekeeper în MotoGP, este inspirată de performanțele de top văzute pe pistă și se dedică în întregime excelenței, la fel ca riderii voștri preferați.

Președintele Tissot, Francois Thiebaud, alături de Tom Luthi, Marc Marquez, Jorge Lorenzo și Carmelo Ezpeleta.

Colecția Oficială MotoGP de anul viitor va aduce tribut detaliilor tehnice și estetice ale motocicletelor, încorporând caracteristici sugestive de design care evocă tensiunea din ziua cursei. Modelul Tissot T-Race MotoGP Automatic 2019 Limited Edition are unele piese realizate din fibră de carbon și este robust și atrăgător, precum motocicletele din Motomondial. Tissot T-Race MotoGP Quartz 2019 Limited Edition evocă și el motocicletele puternice prin trăsăturile sale, încorporând cureaua unui motor din cauciuc rezistent, care nu doar că arată elegant, dar contribuie și la un ceas rezistent. Alte ceasuri reflectă stilul piloților după care au fost numite, iar modelul Tissot T-Race MotoGP Jorge Lorenzo 2019 Limited Edition demonstrează în mod evident acest lucru. Cvintuplul campion mondial a conceput un ceas interesant, folosind culorile sale favorite: oțel și negru PVD. Modelul Tissot T-Race Thomas Luthi 2019 Limited Edition capturează esența pilotului și a mărcii Tissot, grație tradiției elvețiene pe care o au în comun, aducând accente de albastru intens pe ceas, ceea ce le aduce aminte fanilor de culorile tradiționale ale riderului.

Marc Marquez și ceasul Tissot T-Race dedicat lui

La finalul acestui sezon, noutățile se sărbătoresc alături de tradiții, iar Tissot anunță cu încântare parteneriatul cu Marc Marquez, odată cu prezentarea modelului Tissot T-Race Marc Marquez 2019 Limited Edition, un ceas îndrăzneț care reflectă atitudinea neînfricată a celui mai tânăr cvintuplu campion mondial al clasei regine. O nuanță de roșu aprins reflectă îndârjirea și pasiunea care l-au ajutat pe Marc să fie, de atâtea ori, primul care a trecut linia de finiș.

Jorge Lorenzo și modelul său de Tissot T-Race

Francois Thiebaud, președintele Tissot, a declarat: „Suntem mândri de parteneriatul cu MotoGP. Sportul se potrivește perfect cu valorile mărcii noastre – precizia, tehnologia și inovația. Acestea sunt exprimate excelent în Colecția Exclusivă MotoGP 2019. Cronometrajul devine din ce în ce mai dificil, odată cu sportul, și scopul nostru este să contribuim cu cele mai bune și mai noi tehnologii ale noastre pentru a asigura precizie supremă în competiție.”

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports, este de acord: „Tissot este unul dintre cei mai valoroși parteneri ai noștri și suntem mândri să intrăm în al doilea deceniu de colaborare. Cronometrajul este parte din inima MotoGP – unde câteva miimi de secundă pot să-i separe pe rivali la linia de finiș – și cei de la Tissot sunt, la fel ca noi, dedicați excelenței și preciziei. Suntem încântați să prezentăm încă o nouă colecție împreună, pentru a aniversa pasiunea noastră comună.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account