Marc Marquez va concura cu numărul 1 anul viitor?

Campionul en-titre al categoriei regină din Motomondial a anunțat pe rețelele sociale că are de gând să-și schimbe numărul 93 pentru următorul sezon.

Marc Marquez a anunțat astăzi pe Facebook că vrea să concureze cu numărul 1 pe carenă sezonul viitor, renunțând astfel la clasicul său număr 93, luat după anul nașterii sale. Catalanul a postat și o poză cu motocicleta sa în plină acțiune, cu numărul 1 pe partea frontală a carenei. Poza este probabil modificată digital, căci Marquez nu a ieșit pe pistă în testele de până acum cu schema coloristică Repsol și cu presupusul nou număr de concurs. Numărul 1 este cel rezervat campionului en-titre și doar acesta are dreptul de a-l folosi, dacă dorește.

Pe rețeaua socială, majoritatea fanilor lui Marquez au insistat în comentarii ca acesta să-și păstreze tradiționalul număr 93.

De ce „presupusul”? Pentru că astăzi, în Spania, este Ziua Sfinților Inocenți, considerată un fel de „1 Aprilie” al nostru. În această zi se obișnuiește să se spună „fabule” și să se joace farse în Spania și este foarte probabil ca anunțul lui Marc să fi fost făcut în spiritul acestei zile. Pe de altă parte, știrea a fost distribuită și pe profilul echipei Repsol Honda, deci nu e exclus să fie adevărată.

Oricum, vom afla cât de curând adevărul. Lansarea oficială a echipei pentru 2019 este programată pe 23 ianuarie, la Madrid. Tot atunci îl vom vedea pe Jorge Lorenzo pentru prima dată în culorile Repsol.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account