100 Colls, un eveniment inedit, programat pentru sfârșitul lui aprilie, în Alpi

100 Colls este un challenge organizat de Federația Catalană de Motociclism, care presupune parcurgerea unui număr cât mai mare de trecători montane, în 48 de ore.

Evenimentul se va desfășura între 26 și 28 aprilie 2024, într-un areal montan situat în Catalonia, Andora și Franța, fără a fi o cursă propriu-zisă. Nu există probe de regularitate sau de viteză, în schimb participanții primesc o listă cu trecători montane, fiecare cu un anumit punctaj, obiectivul fiind obținerea unui scor cât mai mare.

Astfel, planificarea și strategia devin esențiale, singura obligație a participanților și participantelor fiind de a ajunge la  Sant Fruitós de Bages, duminica, înainte de ora 13:00.

Plecarea poate fi făcută din orice punct al hărții, respectarea normelor de trafic este obligatorie, la fel ca și două perioade de odihnă, vineri și sâmbătă noaptea, între 22:00 și 07:00, interval în care emițătoarele GPS primate de rideri nu emit.

Există o sumedenie de categorii, individual, echipe, cupluri, cei mai mulți kilometri parcurși, feminin și, desigur, primul rider la modul absolut.

Taxa de înscriere este de 200 de euro pentru pilot și 70 de euro pentru pasager, și include în principal dispozitivul de înregistrare, harta, o masă de final, stickere și diverse mici atenți din partea organizatorului. Dacă te-am făcut curios/curioasă, poți afla mai multe informații accesând site-ul oficial 100 Colls.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account