Mol
Mol
Mol

Așa arată noua Aprilia Tuareg 660!

Pe baza deja popularei platforme 660, Aprilia produce o nouă motocicletă adventure de cilindree medie, ușoară, cu suspensii cu cursă lungă și putere exact cât trebuie.

Este o zi specială pentru fanii mărcii Aprilia și pentru cei ai motocicletelor adventure. Mult-așteptata Tuareg 660 a fost anunțată deja pe pagina de internet a producătorului din Noale. Designul este minimalist și original, conform ADN-ului Aprilia, și tehnologia folosită este cea deja văzută pe celelalte modele cu motorul de 660 cmc în doi cilindri – RS660 și Tuono 660.

Noul model are o ciclistică ușoară, suspensii cu o cursă impresionantă, de 240 mm, mai puțină putere (80 CP), dar mai mult cuplu la turații joase. Iată ce știm despre noul model până acum:

Aprilia Tuareg 660 folosește tehnologia APRC, având patru moduri de pilotaj, dintre care două personalizabile (unul dedicat pilotajului în off-road). Sistemul ABS este decuplabil pe ambele roți sau doar pe roata spate. Sistemul APRC include controlul tracțiunii, pilotul automat, livrarea puterii și reglarea frânei de motor. Toate acestea se accesează/reglează de pe display-ul TFT de 5”.

Cu doar 187 kg la gol, Tuareg 660 este un punct de referință în sectorul motocicletelor adventure de cilindree medie. Rezervorul este destul de încăpător pentru dimensiunile motocicletei, la 18 litri. Ciclistica este în stilul clasic Aprilia, cu un cadru din țeavă de oțel combinat cu piese din aluminiu, cu motorul montat în șase puncte, un ampatament care depășește cu puțin 1.500 mm și multă atenție acordată distribuției și centralizării maselor. Furca are jambele de 43 mm, monamortizorul este montat pe sistem de pârghii și ambele au cursa de 240 mm.

Motorul cu doi cilindri paraleli atinge acum o putere de 80 CP, un cuplu de 70 Nm și o livrare îmbunătățită la turații joase și medii. Noua baie de ulei reduce înălțimea motorului, pentru o gardă la sol de peste 240 mm și o înălțime a șeii care nu depășește 860 mm.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account