Primele poze spion cu un naked BMW de cilindree mica

Iata cum arata naked-ul de cilindree mica pe care BMW Motorrad il dezvolta pentru a-si lansa atacul pe piata motocicletelor mai mici de 500 cmc.

 Naked BMW

Pozele spion publicate de colegii de la Visordown arata o motocicleta cu motor monocilindric in patru timpi, racit cu lichid, in cursul unor teste in Germania, saptamana trecuta.

Se pare ca motorul are circa 300 cmc si va fi primul model al bavarezilor in regim de „joint venture” cu indienii de la TVS.

Naked BMW 2

Prototipul de test are un singur far, furca inversata si jante de aluminiu echipate cu pneuri Michelin, frana fata cu un singur disc si evacuare amplasata in lateral.

Conform fotografului care a facut pozele, cilindrul este inversat, cu evacuarea iesind in partea din spate, un layout folosit de Yamaha pe crosserul YZ450F. Noul model va concura cu KTM Duke 390 si Kawasaki Z300 pe piata de motociclete mici, aflata in continua crestere.

Dupa cum v-am spus intr-un articol anterior, noul model are numele de cod „K03” in documentele de transport.

BMW a anuntat inca din 2013 ca va dezvolta o gama de motociclete cu motoare mai mici de 500 cmc. Indienii de la TVS au declarat ca primul model va fi lansat anul acesta.

Unele surse declara ca platforma K03 va servi drept baza pentru un GS Adventure de capacitate mica si poate si un model sport carenat.

Pilotii de test de la BMW au fost vazuti testand si un Duke 390, probabil pentru a avea un punct de referinta.

Sursa: Visordown.com

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account