Marquez, afectat de un nou episod de diplopie!

Ghinioanele se țin lanț pentru multiplul campion mondial. Marquez a anunțat printr-o postare pe rețelele sociale că este afectat din nou de diplopie.

„Se pare că trăiesc o senzație de deja vu… În timpul zborului înapoi spre Spania am început să am probleme cu vederea și am decis să merg la Dr. Sanchez Dalmau pentru un consult. Acesta a confirmat că am un nou episod de diplopie. Din fericire, este mai puțin grav decât cel pe care l-am avut la finalul anului trecut. Dar acum este timpul să mă odihnesc și să văd cum evoluează situația. Ca întotdeauna, vă mulțumesc foarte mult tuturor pentru susținere!!”

Așa sună postarea făcută de Marquez astăzi pe rețelele sociale. Multiplul campion mondial a suferit un high-side violent în warm-up-ul etapei din Indonezia, duminică dimineața, lovind asfaltul cu capul la viteză mare. În urma căzăturii, a ajuns la spital, unde s-a constatat că nu a suferit nicio fractură (în mod miraculos), dar era suspect de comoție cerebrală, așa că nu a luat startul în cursă.

Se pare încă că șocul căzăturii i-a afectat din nou vederea. Marquez a mai avut diplopie la finalul sezonului 2011, când se lupta pentru titlu în primul său an la categoria Moto2. Apoi i s-a întâmplat același lucru la finalul sezonului trecut, după o căzătură în timpul unor antrenamente cu motocicleta de motocros. De când a revenit, Marquez a renunțat temporar la antrenamentele de motocros, pentru a nu risca mai mult decât e nevoie.

După ultimul episod de diplopie, problema s-a rezolvat de la sine după o perioadă de repaos. În aceste condiții, participarea lui la următoarea etapă de MotoGP, care va începe peste ceva mai mult de o săptămână, în Argentina, este sub semnul întrebării. De fapt, întregul început de sezon ar putea fi problematic, căci ultima revenire după diplopie a durat câteva luni.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account