Primele imagini cu noua Honda Africa Twin [VIDEO]

Honda a publicat primul clip în care putem vedea noua Africa Twin în mișcare.

După o serie de clipuri teaser, Honda a arătat în sfârșit lumii noua Honda CRF1000L Africa Twin (acesta e numele său complet) în toată splendoarea sa. Interesant este și faptul că unii dintre oamenii implicați în realizarea acestui proiect vorbesc despre geneza noii Africa Twin.

Între timp, specificațiile complete ale modelului au fost scăpate pe un site al Honda Portugalia, fiind apoi retrase, dar nu înainte de a fi spionate și salvate de membrii forumului global Africa Twin. Astfel, știm că noul model adventure va dezvolta 93 CP din motorul cu doi cilindri paraleli de 1.000 cmc, cu un cuplu maxim de 98 Nm, la o greutate la plin de 232 kg cu ABS (228 kg fără ABS, 242 kg cu transmisia automată DCT).

La o primă vedere, aceste date sună puțin dezamăgitor, având în vedere că puterea este sub cea a tuturor concurenților, iar greutatea este una destul de mare pentru o motocicletă cu pretenții serioase de off-road. În același timp, știm că Honda are un talent în a face motociclete care pe hârtie par foarte grele, dar se mișcă foarte bine datorită maselor excelent distribuite și unui echilibru general aproape perfect. Deci rămâne de văzut cum se va mișca noua Africa Twin, dar este deja clar că performanțele dinamice pe asfalt nu vor fi punctul său forte. Rămâne de văzut și la ce preț va fi vândut noul model.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account