Cluburile moto din România organizează o comemorare pe două roți pentru Bogdan Gigină

Comunitatea Cluburilor Moto din România organizează o acțiune comemorativă mâine, 24 octombrie, în memoria polițistului Bogdan Gigină, care a murit în urma unui tragic accident.bogdan-gigina

Comunitatea Cluburilor Moto din România transmite condoleanțe familiei lui Bogdan Gigină, polițistul pe motocicletă care a murit în timp ce își făcea datoria, căzând cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Știrbei Vodă din București în timp ce însoțea coloana oficială a ministrului de interne Gabriel Oprea.

Această comunitate este alcătuită din mai multe entități proprii, distincte, organizate sub forma cluburilor și asociațiilor moto. La acțiunea comemorativă, care va avea loc mâine, 24 octombrie, la ora 19, la locul accidentului, pe Știrbei Vodă, comunitatea nu dorește să instige la acte de violență sau vandalism, ci îndeamnă pe toți motocicliștii participanți să respecte normele morale care se impun la un astfel de eveniment nefericit. Motocicliștii se vor strânge în liniște, vor aprinde câteva lumânări la locul accidentului, urmând să plece după 10 minute.

Organizatorii au dat publicității și un regulament pentru buna desfășurare a acestei comemorări:

REGULAMENT

– Pe bulevardul Știrbei Voda se va parca “în spic” – cu roata spate la bordură. Deschizătorul de cale va ajunge până aproximativ 100 m de intersecție pentru a lăsa loc necesar traficului să se desfășoare în bune condiții.
– Candelele se vor aprinde în locul gropii (acoperită ulterior) – vă rugăm să aveți la voi candele acoperite, nu lumânări de tip pastilă.
– Fiecare participant va purta pe brat O BANDEROLĂ ALBĂ
Acțiunea NU este un protest, ci o acțiune comemorativă, astfel că NU SUNT ACCEPTATE:
– Motoare turate
– Scandări (de orice tip: politice, sociale, etc)
– NU sunt permise acte de vandalism
Rugăm toți participanții să respecte LINIȘTEA și SOBRIETATEA unui astfel de eveniment!

harta

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account