400 de motociclisti au testat modelele Harley-Davidson weekendul trecut

Pasionatii veniti in numar mare la sediul Harley-Davidson Bucuresti weekendul trecut au avut parte de o vreme excelenta pentru a testa cele nu mai putin de 23 de motociclete aduse de camionul Legend On Tour.

IMAG2024

Romania este una dintre cele 16 tari prin care trece acest turneu, care are scopul de a pune la indemana cat mai multor rideri aproape intreaga gama a constructorului american, in scopul efectuarii unor ride-teste.

Vremea buna si modelele variate de Harley-Davidson care au fost oferite la test au atras un numar mare de pasionati in curtea importatorului marcii americane la Bucuresti, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, in nordul capitalei, pe 20 si 21 aprilie. Nu mai putin de 400 de motociclisti s-au inscris la teste, acestia avand ocazia rara sa incerce modele precum Softail Slim, Breakout, Sportster Seventy-Two si Fourty-Eight, Dyna Switchback, Softail Blackline, dar si deja celebrele Electra Glide si V-Rod. Acestea din urma au fost si cele mai cautate de riderii romani pentru test. Cele mai apreciate pentru confort au fost cele din seria Softail, iar cei cu preferinte sportive au fost incantati de Sportster Seventy Two si Forty Eight.

IMG_3928

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account