Echipamente pentru vreme neprietenoasă de la Furygan: pantaloni și cizme

În episodul trecut, v-am vorbit despre gecile pentru vreme friguroasă și ploioasă și v-am prezentat câteva exemple de la Furygan. Acum trecem la partea de jos a corpului.

Când vine toamna, e important să îți asiguri un anumit nivel de confort termic, ca să-ți poți menține concentrarea la condus. Cu cât ești mai înfrigurat, începi să nu te mai gândești decât la mult-râvnitul moment în care vei intra într-o încăpere călduroasă, vei lua haine uscate, vei bea un ceai cald și vei încerca să uiți iadul friguros pe care tocmai îl străbați acum. Asta înseamnă că nu ești suficient de atent la drum, observi târziu problemele și viteza ta de reacție este încetinită.

Când vine vorba de pantaloni, foarte mulți rideri fac rabat de la acest element de echipament moto. Pe timp de vară, mulți dintre noi mergem cu cască, geacă și mănuși, neglijând complet partea de jos a corpului. Evident, nu este deloc o idee bună. În primul rând, pentru că, în caz de „Doamne-ferește”, picioarele riderului vor avea de suferit de fiecare dată. Nu prea există accident sau căzătură în care să nu dai măcar cu un genunchi de sol. În plus, accidentările la articulațiile picioarelor pot lua luni de zile de recuperare și te pot afecta pe termen foarte lung.

Când vine frigul, însă, avem un motiv mult mai puternic să ne protejăm partea inferioară a corpului: să nu înghețăm. Evident, sunt valabile aceleași reguli ca la geci: straturi cât mai multe, dintre care unul impermeabil, preferabil detașabile, pentru situațiile foarte frecvente în care ziua începe cu 5 grade Celsius, dar la prânz se trece de 20.

Așadar, odată ce am stabilit principiile de bază ale echipării pentru vreme neprielnică, să vedem ce ne oferă Furygan pentru perioada mai friguroasă a anului.

 

Pantaloni Furygan Talius. Realizați 100% din poliester și poliamidă, sunt ideali pentru vremea friguroasă de toamnă. Stratul interior din plasă este fix, dar există și o mesadă detașabilă pentru un plus de izolare termică. Protecțiile sunt D3O de nouă generație, reglabile și detașabile. Pantalonii sunt impermeabili și costă 432 de lei.

Pantaloni Furygan Trekker Evo. Un produs touring premium excelent pentru vreme friguroasă și umedă. Au un strat termoizolator detașabil, plus o membrană impermeabilă și ventilată. Protecțiile de genunchi D3O sunt reglabile în trei poziții. Costă 879 de lei.

Pantaloni Furygan Apalaches. Modelul suprem de touring pe orice vreme, pantalonii Apalaches au bretele detașabile, mesadă termică detașabilă, membrană impermeabilă și ventilată, sistem de ventilație AFS plus material elastic între picioare și la genunchi, pentru mobilitate maximă. Vor fi disponibili începând din noiembrie, la un preț de 199 de euro.

Ghete Furygan Zephyr. Încălțări moto omologate, care acoperă glezna, cu un look de încălțăminte casual, perfecte pentru vreme ploioasă, mai ales la drumuri scurte, prin oraș. Sunt confortabile și pot fi purtate ca încălțări de zi cu zi, dar sunt și impermeabile, datorită membranei speciale, au protecții D3O în locurile esențiale și exteriorul este realizat din piele. Șiretul este acoperit de o bandă cu arici și există întărituri la nivelul călcâiului și vârfului. Au un raport preț/calitate imbatabil, la 619 lei.

Toate produsele Furygan se găsesc la Go Racing, Dual Motors și Moto24.ro.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account